Parlofonie en videofonie, een meerwaarde
Weet in één oogopslag wie er aanbelt.

Zet een belangrijke stap in de beveiliging van uw woning of appartement met de installatie van videofonie en parlofonie. Vanuit Brugge kom ik, Georges Van Daele, naar u toe om u alle systemen uit te leggen. Nadien regel ik een feilloze plaatsing.

Parlofonie

Met parlofonie voorziet u uw gebouw van een bijkomende toegangscontrole aan de voordeur. De toepassing verbetert uw veiligheid en uw privacy. U weet meteen wie er aan uw deur staat en hoeft deze niet te openen voor ongewenst bezoek. Met professionele elektriciteitswerken plaats ik de buitenpost die ik in verbinding breng met de binnentoestellen. Het is eveneens een optie om meerdere binnentoestellen, bijvoorbeeld per verdieping, aan te sluiten. Een bijkomend handigheidje is dat Light Switch parlofonie ook plaatst bij een poortautomatisatie.

Videofonie

Wanneer u voor videofonie kiest, gaat u nog een stapje verder. U hoort niet alleen wie er aanbelt, dankzij een scherm kan u ook zien wie er voor de deur staat. Dit systeem zorgt voor een nog aangenamer veiligheidsgevoel. Uiteraard bied ik u hierbij ook diverse types en systemen aan. Er is bijvoorbeeld een groot verschil in schermen die de beelden van uw camera’s ontvangen en tonen. Andere opties zijn dat u voor een systeem kiest dat de getoonde beelden kan opslaan of eventueel naar uw televisietoestel kan streamen.

Contact

Regel meteen een afspraak met Light Switch uit Brugge voor de installatie van parlofonie of videofonie.

Contactgegevens

LIGHT SWITCH BVBA
Molenstraat 34
8310 - Assebroek
Tel.:050 95 07 75
Tel.: 050 95 07 75
BTW BE 0726.961.946

Algemene elektriciteit | Elektriciteitswerken | Poortautomatisatie | Parlofonie | Herstellingen